Jag är trött avspänd och lycklig efter en intensiv och väldigt lyckad workshop på Amorgos, Aegiali i  kykladerna i grekiska ö-världen.

Deltagarna ville direkt anmäla sig till nästa år vilket väl är det bästa betyg man kan få!

”Tack för ett arbetsätt som är så tillåtande, varsamt,  kärleksfullt och insiktsfullt – ni är fullkomligt underbara. Det här har varit helt livsomvälvande och oerhört betydelsefullt för min fortsatta personliga utveckling.”

Linda Lyngbacken

”I like the whole idea of this mixed retreat – great combination! Yoga was a great way to start the day and to relax before the singing part. The food was excellent! Singing was fantastic for a retreat far away from home – a big confidence builder.”

Sydney Capitano

”Genialt koncept, ni har verkligen hittat delar som knyter an till varandra och som förstärker varandra”

Agneta Thearmenius

”Mycket bra kombination av Yoga, Sång och Rawfood”

Ann-Charlotte Doverlid

Yogan har varit väldigt ” mindfull”. Karin Oscarsson är en mästare på att tona in gruppens behov och fick oss alla att andas, närvara, och öppna upp områden, som varit spända och stängda. Långsamt kunde vi släppa på spänningar. Dag för dag kunde vi uppleva en och en, och även som grupp, hur mycket spänningar som frigjordes och hur rummet mer och mer blev fyllt av glädje och energi.

Samma process gick alla igenom när det gäller sången. Första dagen var det en blyg grupp som försiktigt nynnade och härmade mig. Sista dagen lät gruppen helt annorlunda. Jag lotsade gruppen genom frigörande  röst-yogaövningar, sångteknik, uttryck, och var och en fick skapa sin egen mini-sång. Sista dagen var det starka uttrycksfulla, personliga röster som frimodigt sjöng, både en och en, och i grupp. Det var underbart att få höra och ta del av för mig som var gruppens röstguide och sångpedagog!

Luncherna med rawfood lagade av Jessica Stake var, som alla deltagare entydigt uttryckte, – pricken över i!

 

yoga voice rawfood

 

En av kvällarna gjorde jag en uppskattad konsert i en av caféerna.

Eva Hillered spelar på Amorgos

Vi planerar redan nu nästa års event i den här perfekta temperaturen som bjuds i September/Oktober och på den underbara plats som Amorgos är!

28 sept – 4 okt 2016

 

Singing Yoga Amorgos

 

Nu är det dags för det sista doppet i havet – Vi ses nästa år vackra Amorgos!