Vinnarna av Sångskolan på nätet – Kristian Lindwall

Tio lyckliga vinnare har fått Sångskolan på nätet gratis ett helt år!

Här är en presentation  av en av dem:

 KRISTIAN LINDWALL

Att sjunga är både kul och avslappnande. Meditativt rent av.Min tidigare sångvana är rätt begränsad. Har sjungit en del backup i olika band, dvs lagt någon stämma här och där, spelat och sjungit ist för tal på bröllop etc. Men sammantaget är jag väldigt grön.

Jag vill få kontroll över min röst och kunna använda den som ett instrument. Jag spelar (trummor) i ett band idag och skulle vilja kunna lägga snygga, rena stämmor. Vore även kul att kunna låta bra solo. Dvs att inte bara sjunga rent och fint utan även kunna beröra.

 Jag har tagit några sånglektioner tidigare och insett att det faktiskt går att träna (och att det ligger massor av träning bakom en bra röst). Jag hoppas att sångskolan på nätet kan ge mig en plattform för att träna upp min egen röst samt att ge mig den motivation jag tror mig behöva för att lägga mer tid på sången.

Jag spelar trummor i coverbandet ”Brorsan och 5 polare”, kolla gärna in oss på www.brorsanoch5polare.se!

Vi gör mycket bröllopsspelningar och andra typer av festgig.

GRATTIS KRISTIAN!

Sångskolan önskar dig ett stort lycka till med din sång!

Just nu  när vi trimmar in vår nya Sångskola på nätet har du möjlighet att kostnadsfritt prova Sångskolan en hel vecka! Tryck på knappen nedan!

[tagline_box link=”http://www.sangskolan.com/registrering” button=”Prova Sångskolan nu”]