Utveckla din sångförmåga!

Picture 069

 

Jag heter Eva Hillered och har jobbat med att utveckla min egen och andras sångförmåga i över 25 år!

Med åren har jag samlat all min erfarenhet i Sångskolan på nätet.

Här är några av de viktigaste punkterna som gör att du utvecklas snabbast, utifrån min erfarenhet:

SÅ UTVECKLAR DU DIN SÅNGFÖRMÅGA!

1. TID – Att du sätter av tid till ditt sjungande är en grundförutsättning – kanske självklart – men ändå verkar många förbise detta självklara faktum. Det tar enligt undersökningar mellan 10.000 timmar ända till 50.000 timmar ( världseliten lägger ner så mycket tid) att behärska ett område  – vilket som helst, sång är inget undantag.

2. ÖVA EFFEKTIVT – Bli medveten om vad du vill utveckla, använd en tydlig metod, öva fokuserat och medvetet, snarare korta tidsperioder ofta – än länge och sällan. Singing Songwriting Studios metodik som Sångskolans metodik är uppbyggd på, är ett utmärkt exempel på en tydlig lättförståelig sångmetodik som ger resultat. Ett annat exempel är Caterine Sadolins teknik Komplett Röstteknik. Det finns säkert flera, det är också individuellt vad som passar just dig. Pröva dig fram tills du hittar något som verkar fungera!

3. SJUNG ALLTID också en stund med FOKUS PÅ UTTRYCK! – Om du vill utveckla din sångförmåga får du inte glömma bort att sjunga bara för att det är roligt och för att du vill uttrycka dig. Lägg in din själ och ditt hjärta och ha kul när du sjunger! Det är då du berör andra! Den tekniska nivån och kunnigheten spelar faktiskt en mindre roll, så länge du träffar tonerna, den kommer automatiskt utvecklas steg för steg om du jobbar med sångtekniken. Glöm inte att ha fokus på uttryck och känsla – det är då magin inträder!

Om du vill utveckla din sångförmåga kan du pröva Sångskolan på nätet gratis en vecka!

REGISTRERA DINA UPPGIFTER GENOM ATT TRYCKA PÅ KNAPPEN OCH FYLLA I FORMULÄRET! ( Du kan när som helst avregistrera dig!)

[tagline_box link=”http://www.sångskolan.se/registrering” button=”Prova gratis nu” title=”Lär dig sjunga som proffsen – Få sångrösten du drömmer om.” description=”

Sångskolan är en sångutbildning på nätet och riktar sig till dig som vill lära dig sjunga renare, starkare, mer varierat och med bättre kontroll och känsla. Som proffsen helt enkelt! Utveckla din sångförmåga för en bråkdel av kostnaden för vanlig sångundervisning ”][/tagline_box]