Utveckla din röst som körsångare!

Är du en av de många som njuter av att sjunga i kör?

Grattis! Det ger en massa att sjunga en gång iveckan och att medverka på körkonserter.
Du får sångglädje, gemenskap och underbara musikupplevelser!

Men det finns en baksida – oftast utvecklar man i en kör endast en klang, och det kan vara svårt att veta hur man själv faktiskt låter när man sjunger.

Har man sjungit ett tag så kan det vara kul at utveckla sin egen personliga stil som sångare och lära sig lite sångteknik som gör att man känner att man verkligen utvecklas. Kanske kan du bli en av dem i kören som får medverka som solist?

Vill du utveckla din egen röst så du kan sjunga bra ensam?

Det är en väldigt stor skillnad att sjunga i grupp och att sjunga solo. I kören gör du allt för att smälta in, men när du sjunger ensam så behöver du en sångteknik som gör det möjligt för dig att låta på olika sätt, att kunna sjunga starkt utan ansträngning, att kunna sjunga både högt och lågt i registret och att kunna uttrycka känslor och förmedla en text.

Sångskolan på nätet är ett billigt och jättebra sätt att utveckla din sång, att öva själv mellan körrepetitionerna, och att börja lära känna din rösts alla med möjligheter, samt att utveckla ett personligt sound och att kunna sjunga musik som kanske inte är den samma som körrepertoaren.

Det är inte alla som har råd med sånglektioner som kostar mellan 400 – 1000 kr för en enda lektion.

Sånglektioner på nätet – bra för din sångutveckling och din plånbok

Sångskolan på nätet gör det möjligt för dig att steg för steg utvecklas till proffsnivå för kostnaden av en dyrare lunch – 129 kr i månaden!

Du kan enkelt öva till din dator eller ladda ner sångskolan som en app i din telefon.

  • 226 Sångövningar
  • 24 Videolektioner
  • 11 Sångquiz som ger dig koll på vad du har lärt dig
  • 11 Övningsguider
  • 10 Uppsjungningsövningar med försångare och piano

 

Lycka till med din sång!