Tusen skäl att sjunga 1

Att sjunga är en fantastisk sak – men vi tycker oftast att vi inte har tid, även om vi älskar sång och musik.

Trots att vi vet att vi upplever lycka och får energi när vi sjunger, så tycks sången stå sig dåligt i konkurrensen  i vår jakt på att vara effektiva, göra karriär, bli rikare, få mer framgång, hänga med alla senaste tips på internet, på Facebook, Twitter, Linkedin , Youtube.

Vad ska det vara bra för, att jag sjunger?

Jag är ju för….. eller för… eller blir aldrig lika bra som….

Jag tycker ju bara att det är kul….

Jag kommer skriva ett antal bloggar där jag ger dig tusen skäl till att sjunga. Och om du har andra motiverande sångtips och nya rön  från forskning eller bara sångupplevelser som du vill berätta om, så vore det jättekul att höra vad sången ger DIG!

Var med och tyck – dela med dig!

Forskning har visat att Sången höjer Oxytocin halten i blodet – kroppets eget lugn-och-ro – och lyckohormon!

Ett av tusen skäl att sjunga!

Min vision är att alla ska ha råd att lära sig sjunga! Jag har skapat en metod och ett sätt att enkelt lära sig att utveckla sin röst steg för steg. Prova Sångskolan på nätet kostnadsfritt en vecka så får du se om det är nåt för dig!

KLICKA HÄR för att registrera dig!