STORA SÅNGUTMANINGEN 

NÄSTA SÅNGUTMANING: 15 sept- 15 dec 2021

Sångskolans Stora Sångutmaning är en tidsbegränsad intensivkurs i sång, som under tre månader hjälper dig att steg för steg utveckla din sångteknik, ditt unika uttryck och ditt självförtroende som sångare. Under kursperioden ingår alla övningar och lektioner i Sångskolans mest omfattande on-line medlemskap: Sångskolan Guld.

Så fungerar Stora Sångutmaningen 

ikon 1

Delta i veckans webbseminarium och läs veckans kursbrev

Vi går igenom den kommande veckans uppgifter som också levereras via två kurs-mail under veckan. Missar du seminariet finns filmen att tillgå på Stora Sångutmaningens egen FB-sida. All undervisning sker på nätet.
ikon 2

Öva – enskilt och med ”sångkompisar”

Gör dina uppgifter i kurs-mailet. Alla sångövningar hittar du inne på Sångskolans elevstudio i programmet Sångskolan Guld, som du har tillgång till under hela kursen. Sångskolans unika metod är idealisk för självstudier, men i Sångutmaningen är du inte ensam. Du får sångkompisar och feedback av lärare.

ikon 3

Gör veckans Sångutmaning!

Feedback, hjälp och pepp! Varje vecka får du en speciell utmaning, där du spelar in dig själv (med eller utan bild) och delar i FB-gruppen. Varje utmaning utvecklar din förmåga och modet att sjunga inför andra. Du blir medveten om din egen  sångutveckling efter dina unika förutsättningar och utifrån din personliga målsättning. 

registrera sångskolan guld

Bonus!

Så fort du har anmält dig får du tillgång till Sångskolan Guld utan extra kostnad

Sångteknik – Uttryck – Självförtroende 
Utvecklas steg för steg med Sångskolans unika metodik

Innehåll Sångskolan Guld:

  • 196 sångövningar/ instruktioner
  • 25 videor med sånglektioner
  • 10 uppsjungningsövningar med försångare och piano
  • 11 sångquiz – som ger dig koll på vad du har lärt dig
  • 12 övningslåtar i olika genrer med karaokebakgrund
  • 11 övningsguider med övningstips

INNEHÅLL STORA SÅNGUTMANINGEN

Tydliga instruktioner 

Uppgifter och din handledning levereras i kurs-mail, två stycken per vecka, med sångövningar och filmer från Sångskolan Guld som hjälper dig att följa programmet.

Målsättning

Alla har med sig olika erfarenheter runt sång. Du får hjälp att medvetandegöra din egen utgångspunkt och formulera en personlig målsättning för kursen.

 Sångskolan Guld

Med hjälp av Sångskolan på nätets unika metodik utvecklar du steg för steg din sångteknik, ditt uttryck och ditt självförtroende.

Liveundervisning 

Varje vecka bjuds du in till ett webbsemenarium med undervisning och möjlighet att ställa frågor. Kan du ej delta finns möjlighet att se seminariet i efterhand.

Träningskompisar

De som vill får två till tre träningskompisar i en liten grupp, där ni hjälper och stöttar varandra med motivation och positiv feedback. 

Personlig sånglektion

Eva Hillered har över 25 års erfarenhet som artist och coach och har hjälpt tusentals elever att utvecklas. Under din sånglektion får du hjälp med dina specifika utmaningar.

Sångquiz & utvärdering

Varje vecka får du reflektera över dina framsteg, individuellt i ett quiz och tillsammans med dina sångkompisar. Det gör att du tydligare förstår vad du är bra på – och vad du kan utveckla.

Övningssånger

I Sångutmaningen lär du dig sångteknik, som appliceras praktiskt i olika sånger som du vill arbeta med. Välj egna, eller använd Sångskolans sånger i olika genrer med karaokebakgrund.

Veckans sångutmaning

De veckovisa utmaningarna delar du i FB-gruppen, vilket gör att du steg för steg utvecklas och känner dig tryggare med att sjunga inför andra.

Vinn Sångskolan Guld under ett helt år! 

Ett aktivt engagemang i din egen och gruppens utveckling ger resultat. Den deltagare som vid kursens slut har tagit störst steg framåt belönas med Sångskolan Guld i ett år.

Sagt om Stora Sångutmaningen

”Ett väldigt bra koncept ,som passar att träna var och när som helst. Eva är en fantastisk duktig lärare som ser alla och stöttar utifrån var varje individ är i sin sångutveckling. Mycket proffsig!”

Micke Syd Andersson

Trummis - Gyllene tider

Jag önskar att jag hade gjort det här för flera år sedan. Jag fick självkänsla och ett bra upplägg för inlärning, en bra sångteknik. Mötena, kursbreven och fb-gruppen har peppat mig enormt. Evas varma själ ger en nybörjare mod att våga. Tack!

Katarina Rydberg

För mig har sångutmaningen betytt oerhört mycket. Jag har förstått hur olika sångtekniker påverkar sången och min röst.  Jag har fått mera verktyg som jag kan ta till hands när jag behöver. Störst  av allt är den glädje jag känner när jag sjunger och tilliten till mig själv som ökat. Jag kan utvecklas och jag vågar mera genom den feedback jag fått från Eva Hillered och alla sångvänner under kursens gång.

Camilla Lindstrand

Audionom

Stora sångutmaningen är för alla som vill utveckla friheten I rösten oavsett tidigare erfarenhet. Upplägget har en perfekt balans mellan teori, praktik och feedback som gör att man utvecklas.

Anna Hajati

Ortodonti Akademin

För mig som alltid velat utveckla min sångröst men inte vetat riktigt hur, har beslutet att delta i sångutmaningen varit ett stort steg på rätt väg. Det har varit värdefullt att ha Evas stöd under perioden, och det har varit motiverade och kul att göra detta tillsammans med andra i gruppen. Att få dela videos och få feedback har varit viktigt. Det samma gäller sångseminarierna varje vecka! Ett väldigt bra koncept

Elise Lidén

Om du går med i Stora Sångutmaningen är du garanterad att utvecklas oavsett din nivå just nu och deltagarna spänner från nybörjare till redan duktiga. För det omfattande materialet och stödet du får tillgång till, så är kostnaden egentligen för låg.

Tobias Luritsen

Det som varit värdefullt för mig med Stora Sångutmaningen har främst varit att få dela tankar kring sång med andra och att få dela videoexempel med andra samt att få bra pedagogiska tips gällande sångteknik och uttryck

Ditte Liss

Psykoterapeut

Vill du utveckla din sång genom att få en massa bra verktyg och sångkompisar som sporrar? Hoppa på Stora Sångutmaningen! Avgiften är låg och du får mycket för pengarna.

Agneta Thermaenius

Statistiska Centralbyrån

Gå med i utmaningen och få en bättre självkänsla som sångare!

Inger Andersson

Tveka inte! Det bästa jag gjort! Det var jätte bra att jag la mer tid med sången än jag gjort tidigare och fått många tips om olika sångövningar. Fått många nya sångvänner i gruppen, som har stöttat och givit snälla kommentarer. Vilket gjort att jag vågat mer

Sofie Sundberg

Eva är en mycket bra pedagog som förklarar på ett lättförståeligt, intressant och inspirerade sätt. Jag har fått en mycket större förståelse för  hur min sångröst  fungerar och hur jag kan utveckla den. Det har varit jättebra att få ha ett fokus på sången under dessa tre månader. Det har gjort att jag tagit steg för steg mot en mycket bättre röst.

Lena Reboira Svensson

Specialpedagog

Sångutmaningen har bidragit till min musikaliska utveckling, Sångutmaningen har lärt mig styrka, ljudeffekter och säkerhet. Detta har också resultatet i att jag nu spelar in och lanserar en egen låt på Spotify.

Lotta Karlsson

Sångutmaningen har hjälpt mig att tro på mig själv och min sång. Inte minst all positiv feedback har gett mig en enorm glädje som gjort att jag vågar sjunga offentligt. Jag har hittat ett sätt att jobba stegvis med min utveckling och tränar mer strukturerat än tidigare. Resultatet har inte låtit vänta på sig.

Mats Lundén

Eva Hillered, din lärare på Stora Sångutmaningen

 

Artist, låtskrivare och pedagog

 

Jag älskar att hjälpa andra att hitta ”guldet” i sin röst. Jag har kommit fram till min egen metod efter ett liv av uppträdanden, CD-inspelningar, konserter, turnéer, musikutbildningar och arbete med elever individuellt och i grupp. Sång och musik är något som berikar de flesta människors liv. Jag vill hjälpa andra att få tillgång till glädjen att uttrycka sig i sång!

 

Besök min artisthemsida om du vill veta mer om mig och lyssna på min musik. 

Sångskolan på nätet gör det enkelt för vem som helst att lära sig sjunga och utveckla sin röst.

E-Post: info@sangskolan.com
Adress: Tallkrogsvägen 26
122 63 Enskede

© 2020 Singing Songwriting Studio Sverige AB
Den här sidan använder cookies.
Webbutveckling: North IT.

Följ Sångskolan

Our Classes

Join A Class Today!

Hot Yoga

Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc, rutrum quis nunc sed, feugiat hendrerit massa.

Yin Yoga

In cursus ornare sollicitudin. Ut libero urna, sollicitudin et porttitor id, tempus vitae nisl. Quisque a venenatis libero.

Hatha Yoga

Suspendisse hendrerit tincidunt metus id sollicitudin. Praesent sed sapien id arcu congue dapibus dapibus nec est.

Why Choose Us

Customized Instruction For Every Student

Perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae. Ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia

Features

The Best of Yoga

Re-Engergize

That this group would somehow form a family the way we all became the Brady Bunch.

Strength Building

That this group would somehow form a family the way we all became the Brady Bunch.

Stress Relief

That this group would somehow form a family the way we all became the Brady Bunch.

Relax & Refresh

That this group would somehow form a family the way we all became the Brady Bunch.

Beauty of Body

That this group would somehow form a family the way we all became the Brady Bunch.

Mind & Soul

That this group would somehow form a family the way we all became the Brady Bunch.

Testimonials

What People Are Saying

”Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc, rutrum quis nunc sed, feugiat hendrerit massa. In cursus ornare sollicitudin.”
Antonio Compbell

Student, Yoga Studio

”Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc, rutrum quis nunc sed, feugiat hendrerit massa. In cursus ornare sollicitudin.”
Helena Smith

Studio Manager, Yoga Studio

”Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc, rutrum quis nunc sed, feugiat hendrerit massa. In cursus ornare sollicitudin.”
Isabella Edwards Compbell

Studio Manager, Yoga Studio

Our Blog

Latest Articles

5 bästa tipsen – Få bättre självförtroende som sångare

5 bästa tipsen – Få bättre självförtroende som sångare

Du kan träna upp ditt självförtroende som sångare! Här får du de fem bästa tipsen inför en konkret situation då du vill sjunga för andra och prestera på topp samt hur du steg för steg blir säker på scenen! 1.Lär dig din sång Att du är väl förberedd och kan din sång...

De fem bästa tipsen för att utveckla sin sångröst

Så gör du för att utveckla din sångröst: 1. Bli medveten om dina sångideal/ din utgångspunkt Svara på dessa frågor: Hur vill jag låta? Vilken genre vill jag sjunga? Var står jag idag?  Vilka är mina styrkor - svagheter som sångare? Hur mycket tid kan jag lägga ner?...

Bli tonsäker nu!

Bli tonsäker nu - ett litet träningsprogram  STEG 1 BLI FOKUSERAD, NÄRVARANDE OCH LUGN Börja med att ställa dig på golvet med en rak stolt hållning och ta djupa andetag. Varje gång du andas ut: slappna av. Varje gång du andas in, känn att du fyller dig själv med en...

Ready to Make a Change?

Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc. Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc.