Sångutbildning på nätet – lär dig sjunga nu!

Varför en sångutbildning på nätet?

14121 Eva Hillered, musiker, låtskrivare och sångerska.

                                                                                               Foto: Dan Hansson

Jag som skapat Sångskolan på nätet heter Eva Hillered. Jag har sjungit i hela mitt liv och har gått en hel massa sång- och musikutbildningar. Sången och musiken blev min räddning i tonåren då jag drabbades av en kronisk sjukdom. Tack vare sången och möjligheten att uttrycka mig via mina egna sånger tog jag mig genom en svart period i mitt liv.

Jag har sedan dess alltid sjungit, och i perioder levt helt på min egen musik. Jag blev Grammisnominerad för min debutplatta ”Inte varför – utan hur”. Jag har släppt åtta solo-CD, en trio-EP och jag turnerar solo och med min trio True North i Sverige, Europa och USA.

Ibland tar mitt eget sjungande över, men att hjälpa andra att utveckla sin sång, att se hur människor växer, att ge starka verktyg och få uppleva hur detta ger tydliga resultat – det är en lika stor passion.

Visionen

Min vision är att så många människor som möjligt ska lätt få tillgång till riktigt bra sångverktyg, så att de kan få mer sång och glädje i sina liv. Jag tror faktiskt att världen blir fredligare ju fler som sjunger! Jag vill hjälpa till att sprida kunskapen om hur bra man mår av att sjunga och att det är lätt och roligt att utvecklas – med rätt verktyg. Att det är värt att bryta sitt hektiska schema med en sångpaus då och då – för att det är kul, för att det ger lugn, harmoni, välbefinnande att lära sig sjunga. Jag vill sprida kunskapen om att alla kan utveckla sin sångförmåga, oavsett hur mycket eller lite man har sjungit tidigare. Sång är för alla!

Lär dig sjunga nu

En sångutbildning på nätet blev lösningen på att i mitt liv få plats med bägge mina passioner. Att själv sjunga, och att lära ut. Ibland är jag på turné och då är det svårt att hålla igång mitt undervisande. Som lärare på Sångskolan behöver jag inte släppa kontakten med mina elever fastän jag är på resande fot – jag kan bidra till mer sång och glädje i världen.

Och jag kan erbjuda vem som helst att börja lära sig sjunga – nu! Alla har råd. Sångskolan tar dig steg för steg ända till din högsta potential. Du kan prova en månad och få ut mycket av det, eller använda Sångskolan i många år framåt. Innehållet kommer utvecklas hela tiden, vi har bara börjat resan.

Jag hoppas du tar dig tid till att sjunga, och att du med hjälp av Sångskolans steg-för-steg-upplägg ska märka att du kan utvecklas snabbt. Och varje gång du sjunger får du på köpet en stunds mindfulness, kommer i kontakt med livskraft och glädje och förbättrar din andning!

EVA HILLERED