Sångkurs på Kreta – Sjung solo och tillsammans

 

Sångkurs i Lendas/ Kreta med Sångskolan

Sångkurs på Kreta med Sångskolan

Nu är årets sångkurs på Kreta  i full gång! Deltagarna får arbeta med Sångskolans metod – Sångteknik – Uttryck – Säkerhet, både i grupp, då vi arbetar med stämsång, sångteknik och mentalträning, och även solo.

Varje deltagare har valt en sång som de blir coachade i och ska framföra på kursens avslutade konsert.

Sjung solo och tillsammans på Kreta

Sångkurs på Kreta

Jag älskar detta arbete och den här platsen där jag har gett sångkurser i 20 år.Lendas är en magisk plats och mitt andra hem på jorden. Det är lika fascinerande och roligt att se hur varje deltagare under en veckas tid utvecklas i raketfart. Många återkommer år efter år och då märks det ändå tydligare hur mycket det är möjligt att utvecklas om man bara fortsätter att träna.
Jag får också tillfälle att bara sitta och njuta framför havet med min gitarr när vi har ledig tid. Om två veckor håller jag i kursen Utvecklas som låtskrivare.

Jag har en vecka ledigt mellan kurserna, då ska jag sjunga, skriva nya låtar, hämta ny kraft och bara ha det skönt!

En underbar sommar full av sol och kreativt önskar jag er alla!

Eva Hillered