Så fungerar Sångskolan

Så här går det till att öva med Sångskolans elevstudio

Förvandla din förmåga att sjunga steg för steg. Hitta frihet i  din unika röst. Bli tonsäker och lär dig sjunga dynamiskt med personligt uttryck och sångglädje!

Grattis till att du vill utveckla din sång!

Det har hänt så mycket i vår plötsligt internetbaserade värld! Så mycket är plötsligt möjligt för så många! Som att utveckla sin sångröst på nätet.

Jag har utvecklat min egen sångröst under ett helt liv som sångerska och också alltid  hjälpt andra. Jag har mött tusentals elever och för mig är det enkelt att höra deras potetial och det ”sångguld” som finns där i den unika rösten.

Sångskolan på nätet skapade jag för att jag vet vad så många behöver för att komma förbi de hinder som ofta  lägger sig i vägen för en sångutveckling.

ÄR DU REDO ATT BÖRJA PÅ ALLVAR?

Sångskolan Guld hjälper dig enkelt och i din egen takt, börja förvandla din sångförmåga till en helt ny nivå. Via sånglektioner och sångövningar, övningsguider, quiz som du har tillgång till 24/7 online, så kan du steg för steg känna dig säkrare och bli mer nöjd med din egen sångröst.

Sångskolan hjälper dig att långsamt förvandla både din kunskapsnivå, ditt självförtroende och säkerhet, din förmåga att uttrycka känslor genom rösten och beröra andra, med din sång.

Det är perfekt att sjunga online eftersom du får möjlighet att integrera sången mer i din vardag. På så sätt går också din röstutveckling snabbare!

 

 

STARTA DITT MEDLEMSKAP IDAG!   (klicka på länken!)

 

Stort lycka till med din sångutveckling!

Finns på alla dina enheter

 

Sångskolan på nätet finns tillgängligt på din dator, surfplatta och mobil dygnet runt.

 Sångskolan på nätet hjälper människor att utveckla sin unika sångröst, tills de känner sig fria, säkra och stolta när de sjunger. 

E-Post: info@sangskolan.com
Adress: Tallkrogsvägen 26
122 63 Enskede

© 2023 Singing Songwriting Studio Sverige AB
Den här sidan använder cookies.
Webbutveckling: North IT.

Följ Sångskolan