Lär dig sjunga bättre – sångtips 1

Nummer ett av alla de sångtips du kommer få, handlar om själva grundförutsättningen för att du ska kunna utvecklas – alla som säjer något annat ljuger!

LÄGG NER TID PÅ SÅNGEN!

Alla vet hur bra man mår av att sjunga mer men ändå verkar det otroligt svårt för många av dom jag möter att motivera en sångstund, eller att få in tid i sitt späckade schema för att öva eller bara sjunga för skojs skull.

annons3FB

Vill man bli bra på att sjunga finns det egentligen bara ett sätt, det är att sjunga! Den sångerska du beundrar har troligtvis lagt ner  mellan 10.000 ända upp till 50.000 timmar på att just sjunga. Man har nämligen forskat på vilka som får stor framgång inom ALLA om råden, och det gäller även sång. De som blir allra bäst på att sjunga har lagt ner EN MASSA TID på sången.

 

Så tänk dig att du bara börjar lägga ner lite mer tid på sång än vad du gör just nu, bara det kommer göra en förändring för dig. Woody Allen har sagt så klokt : 90 % of success is : showing up!

Om du börjar sjunga lite varje dag tar du alltså ett stort steg framåt, börjar du dessutom använda en  effektiv sångteknik, tränar på hängivelse och uttryck, stärker dina positiva tankar om dig själv som sångare – DÅ – kommer du utvecklas FORT!

Lycka till!

Ladda ner sångskolan på nätet och prova gratis genom att klicka påknappen nedan:

[tagline_box link=”http://www.sangskolan.com/registrering” button=”Prova Sångskolan nu”]