HITTA FRIHETEN I RÖSTEN – en halvårsutbildning i sång 

Hitta friheten i rösten är en intensiv halvårsutbildning i sång. Under sex månader får du steg för steg utveckla din sångteknik, ditt unika uttryck och ditt självförtroende. Under kursperioden ingår alla övningar och lektioner i Sångskolans mest omfattande on-line medlemskap: Sångskolan Guld. Alla webbseminarier spelas in och du kan göra kursen i din egen takt.

Så fungerar medlemskapet Hitta friheten i rösten

ikon 1

Boka en enskild coachning för att inventera din utgångspunkt med din sånglärare

Du får direkt tillgång till Sångskolans hela elevstudo – ett helt bibliotek med Sånglektioner, sångövningar, quiz och övningsguider. Börja direkt botanisera bland alla sångövningar och sånglektioner. Sedan bokar du din första coachningstid med din sånglärare. Du får fylla i frågor om din tidigare erfarenhet. Under coachningen inventerar vi dina styrkor/svagheter. Du får berätta om din dröm och vi lägger upp en individuell plan för din sångträning.
ikon 2

Öva  steg för steg och delta i webbseminarier med undervisning och coachning

Börja öva utifrån dina kursbrev med fokus på din enskilda plan. På varje webseminarie via zoom ( 2 i månaden) kan du ställa frågor. Där får du även sånguppgifter som du delar i vårt sångcommunity SångAkuten –  en sluten FB grupp för Sångskolans medlemmar. Där möter du sångkompisar och får feedback från lärare.

ikon 3

Följ kursen som du får en gång i veckan via mail. Boka dina privata sånglektioner

Feedback, hjälp och pepp! Varje månad får du en speciell sångutmaning, där du spelar in dig själv (med eller utan bild) och delar i FB-gruppen. Varje utmaning utvecklar din förmåga och modet att sjunga inför andra. Du blir medveten om din egen  sångutveckling efter dina unika förutsättningar, och får hjälp att hålla kursen mot din personliga målsättning.

INNEHÅLL HITTA FRIHETEN I RÖSTEN

Tydliga instruktioner 

Uppgifter och handledning levereras i kurs-mail, med sångövningar och filmer från Sångskolan Guld som hjälper dig att följa programmet.

Utveckla din unika röstklang och stil

På sångskolan har vi inte ett sångideal som alla ska följa. Du får hjälp att utveckla din personliga stil och blir medveten om dina styrkor och lär dig tolka andras låtar på ditt eget sätt. Du väljer den röstklang och dynamik som stämmer med din tolkning av låten.

 Sångskolan Guld

Med hjälp av Sångskolan på nätets unika metodik utvecklar du steg för steg din sångteknik, ditt uttryck och ditt självförtroende.

Liveundervisning 

Varannan vecka bjuds du in till ett webbsemenarium med undervisning och coachning. Kan du ej delta finns möjlighet att se seminariet i efterhand.

Konstruktiv feedback och stöd

I vår slutna FB- grupphar vi högt i tak och du får lära dig både ta och ge konstruktiv kritik som lyfter varje deltagare. Här råder inte jante. Vi har en gruppöverenskommelse som gör att alla kan känna sig trygga. Här får du dela   både ditt bästa sång-jag och får också dela din sångrädsla och det du tycker är svårt. Du får ge och ta emot stöd från dina sångkompisar.

Personliga sånglektioner

Eva Hillered har över 25 års erfarenhet som artist och coach och har hjälpt tusentals elever att utvecklas. Under dina sånglektioner får du hjälp med dina specifika utmaningar.

Sångquiz & utvärdering

Du får reflektera över dina framsteg, individuellt i ett quiz och tillsammans med dina sångkompisar. Det gör att du tydligare förstår vad du är bra på – och vad du kan utveckla. Du får undersöka vilka dina värsta sångsabotörer är och upptäcka hur du kan komma förbi dem.

Övningssånger

I Hitta Friheten i rösten lär du dig sångteknik, som appliceras praktiskt i olika sånger som du vill arbeta med. Välj egna, eller använd Sångskolans sånger i olika genrer med karaokebakgrund.

Månadens sångutmaningar

Sångutmaningarna delar du i FB-gruppen, vilket gör att du steg för steg utvecklas och känner dig tryggare med att sjunga inför andra.

Hitta friheten steg för steg! 

 Att du lägger tid på din sång är naturligtvis en förutsättning för att du steg för steg utvecklas åt det håll du vill. Du får hjälp med din sångplanering och i kursen ingår även improvisation som hjälper dig bli ännu friare i din sångförmåga.

Sångskolan Guld!

Öva var du vill – när du vill! På elevstudion har du under ett halvår tillgång till allt material. Du kan öva via telefon dator eller padda.

Innehållet i dina sånglektioner och sångövningar hjälper dig erövra Sångteknik – Uttryck –  och ett bra självförtroende som sångare
Utvecklas steg för steg med Sångskolans unika metodik

Innehåll Sångskolan Guld:

 • Sångteknik steg 1-7
 • Uttryck & känsla steg 8
 • Improvisation steg 9
 • Bli säker på secnen steg 10
 • Öva på låtar steg 11
 • 226 sångövningar/ instruktioner
 • 25 videor med sånglektioner
 • 10 uppsjungningsövningar med försångare och piano
 • 11 sångquiz – som ger dig koll på vad du har lärt dig
 • 12 övningslåtar i olika genrer med karaokebakgrund
 • 11 övningsguider med övningstips
 • Tillgång till Sångskolans privata FB-grupp och sångcommunity, där du ställer frågor och blir coachad
 • 2 webbseminarier , med sångutmaningar och coachning per månad

”Ett väldigt bra koncept ,som passar att träna var och när som helst. Eva är en fantastisk duktig lärare som ser alla och stöttar utifrån var varje individ är i sin sångutveckling. Mycket proffsig!”

Micke Syd Andersson

Trummis - Gyllene tider

Jag önskar att jag hade gjort det här för flera år sedan. Jag fick självkänsla och ett bra upplägg för inlärning, en bra sångteknik. Mötena, kursbreven och fb-gruppen har peppat mig enormt. Evas varma själ ger en nybörjare mod att våga. Tack!

Katarina Rydberg

För mig har sångskolan betytt oerhört mycket. Jag har förstått hur olika sångtekniker påverkar sången och min röst.  Jag har fått mera verktyg som jag kan ta till hands när jag behöver. Störst  av allt är den glädje jag känner när jag sjunger och tilliten till mig själv som ökat. Jag kan utvecklas och jag vågar mera genom den feedback jag fått från Eva Hillered och alla sångvänner under kursens gång.

Camilla Lindstrand

Audionom

Sångskolan är för alla som vill utveckla friheten I rösten oavsett tidigare erfarenhet. Upplägget har en perfekt balans mellan teori, praktik och feedback som gör att man utvecklas.

Anna Hajati

Ortodonti Akademin

För mig som alltid velat utveckla min sångröst men inte vetat riktigt hur, har beslutet att delta i Sångskolan varit ett stort steg på rätt väg. Det har varit värdefullt att ha Evas stöd under perioden, och det har varit motiverade och kul att göra detta tillsammans med andra i gruppen. Att få dela videos och få feedback har varit viktigt. Det samma gäller sångseminarierna ! Ett väldigt bra koncept

Elise Lidén

Om du går med i Sångskolan är du garanterad att utvecklas oavsett din nivå just nu och deltagarna spänner från nybörjare till redan duktiga. För det omfattande materialet och stödet du får tillgång till, så är kostnaden egentligen för låg.

Tobias Luritsen

Det som varit värdefullt för mig med Sångskolan har främst varit att få dela tankar kring sång med andra och att få dela videoexempel med andra samt att få bra pedagogiska tips gällande sångteknik och uttryck

Ditte Liss

Psykoterapeut

Gå med i Sångskolan och få en bättre självkänsla som sångare!

Inger Andersson

Tveka inte! Det bästa jag gjort! Det var jätte bra att jag la mer tid med sången än jag gjort tidigare och fått många tips om olika sångövningar. Fått många nya sångvänner i gruppen, som har stöttat och givit snälla kommentarer. Vilket gjort att jag vågat mer

Sofie Sundberg

Eva är en mycket bra pedagog som förklarar på ett lättförståeligt, intressant och inspirerade sätt. Jag har fått en mycket större förståelse för  hur min sångröst  fungerar och hur jag kan utveckla den. Det har varit jättebra att få ha ett fokus på sången under dessa  månader. Det har gjort att jag tagit steg för steg mot en mycket bättre röst.

Lena Reboira Svensson

Specialpedagog

Sångskolan har bidragit till min musikaliska utveckling, jag  har lärt mig styrka, ljudeffekter och säkerhet. Detta har också resultatet i att jag nu spelar in och lanserar en egen låt på Spotify.

Lotta Karlsson

Sångskolan har hjälpt mig att tro på mig själv och min sång. Inte minst all positiv feedback har gett mig en enorm glädje som gjort att jag vågar sjunga offentligt. Jag har hittat ett sätt att jobba stegvis med min utveckling och tränar mer strukturerat än tidigare. Resultatet har inte låtit vänta på sig.

Mats Lundén

Fyll i dina uppgifter och tryck på den gröna knappen för att skicka

12 + 12 =

Eva Hillered, din lärare

 Artist, låtskrivare och pedagog

 Jag älskar att hjälpa andra att hitta ”guldet” i sin röst. Jag har kommit fram till min egen metod efter ett liv av uppträdanden, CD-inspelningar, konserter, turnéer, musikutbildningar och arbete med elever individuellt och i grupp. Sång och musik är något som berikar de flesta människors liv. Jag vill hjälpa andra att få tillgång till glädjen att uttrycka sig i sång!

 

Besök min artisthemsida om du vill veta mer om mig och lyssna på min musik. 

 Sångskolan på nätet hjälper människor att utveckla sin unika sångröst, tills de känner sig fria, säkra och stolta när de sjunger. 

E-Post: info@sangskolan.com
Adress: Tallkrogsvägen 26
122 63 Enskede

© 2023 Singing Songwriting Studio Sverige AB
Den här sidan använder cookies.
Webbutveckling: North IT.

Följ Sångskolan