Följ Sasha Hallins sångutveckling!

Sasha är en begåvad ung  sångerska som jag har träffat på några sångkurser.

Nu ska hon prova Sångskolan.

Sashas nuläge

Som jag ser det  är det  viktigaste för Sasha  att hon hittar motivation för att ge sången mer tid i sitt liv. Eftersom hon har mycket hon vill uträtta i livet är det lätt att sången kommer på sista plats. När det gäller Sashas begåvning så har hon i nuläget möjlighet att utvecklas hur mycket som helst och nå precis dit hon själv vill nå. Det finns inga stora viktiga sångtekniska steg  som hon behöver erövra som jag ser det. Hon behöver bara sjunga mer, bli mer medveten om hur hon skapar just det sound hon själv vill ha och skapa attraktiva målbilder och konkreta tillfällen då hon uppträder för att hon ska bli tillräckligt sporrad till att ge mer tid åt sången. Jag tror också det är viktigt för Sasha att själv bli riktigt nöjd med sin egen sång, eftersom hon ställer höga krav på sig själv.

Här  svarar Sasha på frågor om  sin sång

Mitt drömmål med sången:

Att stå på scen och sjunga (ofta!) tillsammans med ett band bestående av mina bästa vänner.

Ett mer realistiskt delmål som går i riktning mot mitt drömmål:

Att våga spela upp sånger för vänner och familj, gärna mindre framträdanden. Att börja skriva egna låtar.

Min bakgrund – sångerfarenhet:

Jag har varit med i diverse barnkörer sen jag var liten och gick sedan musikskola i högstadiet. Jag har varit på Evas sångkurser på Kreta två gånger där jag hade mina första riktiga soloframträdanden och även senare tagit ett par lektioner av henne i Stockholm. Nu är det sångskolans tur!

Varför jag gillar att sjunga:

Jag gillar att sjunga för att det på något sätt lättar på mina känslor och energier. Jag tycker om att förmedla texter, jag älskar rytmiken som finns i orden och att leka med hur de kan låta. När jag får sjunga fritt känner jag mig verkligen som mest fri.

VILL DU OCKSÅ PROVA SÅNGSKOLAN PÅ NÄTET? KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN!
Fyll i dina uppgifter så får du använda Sångskolan kostnadsfritt en hel vecka!
Registrera dig