Följ de som provar Sångskolan – Ginn sjunger Cohens Halleluja

Här får du möta en kreativ och sångbegåvad kvinna som heter Ginn!

Ginn har sett möjligheten att prova Sångskolan och dessutom få en coachning via Skype, som ett sätt att komma igång med sin sång igen. Hon bjuder här på sin första version av den sång hon valt att sjunga – Halleluja av Leonard Cohen. Vi kommer få ta del av hennes erfarenheter och sedan höra hennes slutversion av Halleluja, när hon arbetat med Sångskolan i en månad.

En kort analys från Sångskolan

Ginn har ett fantastiskt uttryck och närvaro när hon sjunger, och en vacker sångröst! Hon har ett väldigt bra startläge! Här är det fokus på sångteknik som gäller. Att ofta arbeta med rösten, göra stödövningar, tätningsövningar så att stämbanden sluter tätt , samt att arbeta med höjden. Dessutom blir det roligt att se om Ginn hinner erövra en starkare röstklang – Tal & Roprösten på bara en månad, så att hon kan variera styrkan i sången på de höga partierna. Det ska bli otroligt spännande att se vad som händer!

Heja Ginn!!!

Ginns drömmål med sången

Att fullständig sångmässig kontroll – och därmed fullständig frihet: – Klara svåra passager, fulländat röra mig fritt i registret, kunna färga nyanserat och fritt behärska blues, pop,  jazz, gospel och soul.

 Ett mer realistsikt delmål som går i riktning mot Ginns drömmål

Att nå denna sångmässiga kontroll, frihet och glädje i en till flera nya låtar så pass mkt att jag känner mig tillfreds med att sjunga dem för publik.

Ginns bakgrund – sångerfarenhet

– Tagit sånglektioner och sjungit en hel del när jag var yngre – ofta i mindre, och en del i större sammanhang, men nu gjort ett uppehåll på många år, glömt delar av mina tekniska kunskaper och tappat bort lite av min brinnande lust att sjunga.

Varför Ginn gillar att sjunga:

När jag väl sjunger mår jag jättebra och har kul. Det är ett härligt sätt att ge uttryck för  och skapa feeling och en häftig upplevelse, för mig själv, och förhoppningsvis för någon som lyssnar.

Just nu  när vi trimmar in vår nya Sångskola på nätet har du möjlighet att kostnadsfritt prova Sångskolan en hel vecka! Tryck på knappen nedan!

[tagline_box link=”http://www.sangskolan.com/registrering” button=”Prova Sångskolan nu”]