Nu har du tillfälle att ge bort ett halvår av konstant tillgång till Sångskolans över 100 sångövningar och ett 30-tal videolektioner, och allt det stora material som ingår i Sångskolan. Den som får din gåva kan i lugn och ro när han eller hon själv har tid, steg för steg, utveckla sin sångförmåga, göra sångövningar, öva på låtar, lära sig improvisera, bli mer tonsäker, få större tonomfång, få bättre klang och starkare personligt uttryck och större självförtroende som sångare.

Välj mellan Sångskolan Grund eller Sångskolan Premium – en gåva som räcker ett halvt år.

Sångskolan Grund innehåller en komplett uppsättning övningar och videor för att komma igång och lära sig grunderna för god sångteknik. För den som vill gå vidare och lära sig fler sjunga i fler stilar och klanger finns Sångskolan Premium, som också innehåller fler videor och övningar. Sångskolan Premium innehåller allt material, och tar upp klanger som Mellanrösten och Belting.

Extra förmånligt julerbjudande – sånglektion med 40 % rabatt

Du kan också ge bort en sånglektion live (Stockholm) eller via Skype. Om du köper en sånglektion fram till och med 25 december så kostar det endast 420 kr (normalpris 700 kr). Det bästa resultatet får man om man kombinerar Sångskolans övningar med en livelektion!

(Erbjudandet gäller en lektion per kund)

Så här går det till:

  1. Välj bland produkterna nedan
  2. Betala via Paypalknapp
  3. VIKTIGT! Du behöver fylla i uppgifter om vem som julklappen ska levereras till och när. När du betalat via Paypal omdirigeras du till en sida där du fyller i dessa uppgifter. Blir det problem med detta kan du maila uppgifterna till: info@sangskolan.com. (Vi behöver veta e-mailadressen till den som ska få gåvan, samt när vi ska aktivera gåvan.)
  4. Vill du hellre betala mot faktura gör du så här:  Maila din beställning till info@sangskolan.com. Ange  din fakturaadress och ditt namn. Ange vilken produkt du vill köpa samt namn och E-mailadress till mottagaren och datum när du vill att gåvan ska aktiveras.

EN UNDERBAR KREATIV JUL FYLLD MED SÅNG & MUSIK ÖNSKAR SÅNGSKOLAN!

Julklapp från Sångskolan

 

Sångskolan Grund halvår 495 kr
 

 

 

 

 

 

Sångskolan Premium halvår 645 kr                                         sangskolanpremium

 
 

 

 

 

 

Sånglektion en julklapp från sångskolan

 

 

 

 

 

En sånglektion – Julerbjudande 420 kr