Är du körsångare men har svårt för att sjunga starkt?

Lär dig sjunga starkt utan ansträngning!

300.000 människor i Sverige sjunger i kör.

Om du tillhör en av dem så kan jag bara säja grattis!

Du får tillfälle att höja din Oxyticinhalt en gång i veckan ( det är kroppens eget lugn- och ro- hormon , som också skapar lyckokänslor), du får uppleva härlig gemenskap och du blir bättre på att sjunga.

Om du sjungit i kör ett tag och känner att du skulle vilja utveckla din röst, till exempel sjunga med mer kraft och styrka i rösten, kan det vara svårt för en körsångar. Vi är ju ”vanedjur”, och när man sjunger i kör ska man smälta ihop och inte sticka ut. Dessutom är den vanligaste körklangen en ganska mjuk klang, så de flesta som sjunger mycket kör har utvecklat vad jag kallar den så kallade ”mjuka rösten”. Det är en röstklang som inte lämpar sig lika bra för pop, rock, soul eller andra genrer som kräver mer styrka.

Att lära sig sjunga med styrka i rösten är dock inte speciellt svårt. Det kräver förstås lite övning och att du vet hur du ska göra.

På Sångskolan på nätet lär vi ut hur du sjunger med en stark röstklang. Du kan prova sångskolan gratis en hel vecka om du vill veta om detta är något för dig.

I den bifogade videon visar jag hur du hittar styrkan i rösten!

Lycka till!